Groepsaccommodatie

In onze landelijk gelegen boerderij met recreatieruimte, kunt u zeer aangenaam verblijven met familie, vrienden, bedrijfsuitjes of trainingen etc. voor maximaal 24 personen. Hier kunt u genieten van rust en ruimte of van de vele (Friese) activiteiten in de omgeving. Zie Omgeving.

Als groep huurt u de hele boerderij er zijn geen andere gasten aanwezig.

Op de begane grond vindt u een ruime recreatieruimte met keuken met een 5-pitsgasstel, heteluchtoven, vaatwasser, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en koelkasten. Tevens is er een spelletjes/leesruimte met enkele spelletjes. Aansluitend is de ruime zitkamer met TV en DVD. Vanuit de recreatieruimte komt u op het terras met tuin/speelveld, voor allerlei activiteiten. Tuinmeubilair is aanwezig.

Op de begane grond zijn één 2 persoons- en één 3 persoons slaapkamer, twee douches en twee toiletten. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, variërend van één 2 persoons-, drie 3 persoons- en twee 4 persoons slaapkamer, twee douches en twee toiletten.

De slaapkamers hebben allemaal 1 persoonsbedden met een dekbed en een kussen. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Wilt u beddengoed huren dan graag twee weken voor uw aankomst telefonisch doorgeven. Handdoeken en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Er zijn twee kinderstoelen en één box aanwezig. De groepsaccommodatie is voorzien van CV.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. De schapen staan in de wei, met in het voorjaar lammetjes. In de schuur staat een tafeltennistafel en een dartbord. Graag je eigen pijlen meebrengen voor een gezellige wedstrijd. 

Wij verhuren niet aan groepen jongeren zonder begeleiding, zoals voetbalgroepen. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze groepsaccommodatie.

Opladen van de elektrische auto is mogelijk bij pompstation A7 Wildinghe, Rijksweg 1, of 8747 NK Wons of Noorderlaan 2 8747 NV  Wons. 

Voor informatie of een vrijblijvende bezichtiging van de groepsaccommodatie (alleen op afspraak) kunt u bellen met 06-17422522 of via recreatiehilarides@hetnet.nl).

Wilt u reserveren of informatie verkrijgen over onze groepsaccommodatie neem dan contact met ons op.