Groepsaccommodatie

In onze landelijk gelegen boerderij met recreatieruimte, kunt u zeer aangenaam verblijven met familie, vrienden, bedrijfsuitjes of trainingen etc. voor maximaal 25 personen. Hier kunt u genieten van rust en ruimte of van de vele activiteiten in de omgeving.

Om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 22 personen verblijven. 

Op de begane grond vindt u een ruime recreatieruimte met semi-professionele keuken met o.a. 5-pitsgasstel, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron, koelkasten, waar u gezellig met de hele groep kunt eten.

Tevens is er een spelletjes/leeshoek met enkele spelletjes. Aansluitend is er een ruime zitkamer met TV en DVD. Vanuit de recreatieruimte komt u op het terras met tuin/speelveld, hier kan men allerlei activiteiten verrichten. Tuinmeubilair is aanwezig.

Beneden vindt u één 2 en één 3 persoon’s slaapkamer, twee douches en twee toiletten, ook voor minder validen geschikt. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, variërend in grootte van één 2 persoons, drie 3 persoons en twee 4 persoons, twee douches en twee toiletten.

Alle slaapkamers beschikken over 1 persoonsbedden met een dekbed en kussen. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Als u beddengoed wilt huren dan graag vooraf  aangeven.

Voor de hele kleintjes zijn 2 kinderstoelen en één box aanwezig. De gehele accommodatie is voorzien van CV.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen met in het voorjaar lammetjes.  In de schuur is een tafeltennistafel en een dartbord, vergeet niet uw pijlen mee te brengen voor een gezellige wedstrijd. Ook bestaat de mogelijkheid om met een polsstok  te fierljeppen.

Wij verhuren niet aan groepen jongeren zonder begeleiding.
Huisdieren zijn in onze groepsaccommodatie niet toegestaan.
Wij nodigen u uit om onze accommodatie vrijblijvend (alleen op afspraak) te bezichtigen.

Wilt u reserveren of informatie verkrijgen over onze groepsaccommodatie neem dan contact met ons op.