Groepsaccommodatie

In onze landelijk gelegen boerderij met luxe recreatieruimte, kunt u zeer aangenaam verblijven met families, vrienden, bedrijfsuitjes of trainingen etc. voor maximaal 25 personen. Hier kunt u volop genieten van rust en ruimte of van de vele activiteiten in de omgeving.

Op de begane grond vindt u een zeer ruime recreatieruimte met semi-professionele keuken met o.a. 5-pitsgasstel, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron, koelkast, waar u gezellig met de hele groep kunt eten.

Tevens is er een spelletjes/leeshoek met enkele spelletjes, o.a sjoelbak. Aansluitend is er een ruime zitkamer met TV en DVD. Vanuit de recreatieruimte komt u op het terras met tuin/speelveld, hier kan men allerlei activiteiten doen. Tuinmeubilair is aanwezig.

Beneden vindt u één 2 en één 3 persoon’s slaapkamer, twee douches en twee toiletten, ook voor minder validen geschikt. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, variërend in grootte van één 2 persoons, drie 3 persoons en twee 4 persoons, twee douches en twee toiletten.

Alle slaapkamers beschikken over 1 persoonsbedden met dekbed en kussen. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. (eventueel te huur)

Voor de hele kleintjes zijn 2 kinderstoelen en één box aanwezig. De gehele accommodatie is voorzien van CV.

Voor de kinderen zijn er schommels en bootjes verder is er een zandbak een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen (voorjaar lammetjes), geiten, kippen, konijnen en een pony. In de schuur is een tafeltennistafel en een dartbord, dus vergeet uw pijlen niet voor een gezellige wedstrijd, ook is er de mogelijkheid om met een polsstok te fierljeppen.

Er vindt geen verhuur plaats aan groepen jongeren zonder begeleiding.
Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan in onze accommodatie.
U kunt onze accommodatie vrijblijvend (alleen op afspraak) bezichtigen.

Wilt u reserveren of informatie verkrijgen over onze groepsaccommodatie neem dan contact met ons op.