Groepsaccommodatie

In onze landelijk gelegen boerderij met recreatieruimte, kunt u zeer aangenaam verblijven met familie, vrienden, bedrijfsuitjes of trainingen etc. voor maximaal 24 personen. Hier kunt u genieten van rust en ruimte of van de vele activiteiten in de omgeving. Zie Omgeving.

Op de begane grond vindt u een ruime recreatieruimte met keuken met o.a. 5-pitsgasstel, heteluchtoven, vaatwasser, magnetron en koelkasten. Tevens is er een spelletjes/leesruimte met enkele spelletjes. Aansluitend is de ruime zitkamer met TV en DVD. Vanuit de recreatieruimte komt u op het terras met tuin/speelveld, hier kan men allerlei activiteiten verrichten. Tuinmeubilair is aanwezig.

Op de benedenverdieping zijn één 2 persoons – en één 3 persoons slaapkamer, twee douches en twee toiletten. Op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers, variërend in grootte van één 2 persoons, drie 3 persoons en twee 4 persoons, twee douches en twee toiletten.

De slaapkamers beschikken over 1 persoonsbedden met een dekbed en een kussen. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Wilt u beddengoed huren dan graag twee weken voor uw aankomst telefonisch doorgeven.

Er zijn twee kinderstoelen en één box aanwezig. De groepsaccommodatie is voorzien van CV.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. De schapen staan in de wei, met in het voorjaar lammetjes. In de schuur staat een tafeltennistafel en een dartbord. Graag je eigen pijlen meebrengen voor een gezellige wedstrijd. 

Wij verhuren niet aan groepen jongeren zonder begeleiding.
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze groepsaccommodatie.
U kunt de groepsaccommodatie vrijblijvend bezichtigen (alleen op afspraak) via 06-17422522 of recreatiehilarides@hetnet.nl).

Wilt u reserveren of informatie verkrijgen over onze groepsaccommodatie neem dan contact met ons op.