Camping

Op onze mini-camping kunt u heerlijk genieten van rust en ruimte, uitzicht over de weilanden met grazende koeien en schapen. U vindt bij ons ruime, beschutte plaatsen met elektra (16 ampère). Uw auto kunt u bij de caravan parkeren. We beschikken over een nieuw toiletgebouw met twee douches en twee toiletten, stortplaats voor chemische toilet, aanrecht met koud- en warm water voor afwas en spoelen van de groenten e.d., tevens is er een slechtweer accommodatie met TV. Een wasmachine is aanwezig. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd (vooraf melden).

Recreatieboerderij Hilarides, gelegen aan de Halsbân wandelroute en aan fiets-knop-punt route 53 of ANWB 4 wat een uitstekende uitvalbasis is voor een fietsroute, 6 km vanaf startplaats Bolsward voor de Elfstedentocht (Pinksterweekend). Of een uitje naar de vele kleine historische dorpjes, o.a. Makkum, Harlingen, Bolsward,Franeker en Workum. Ook kunt u met de boot één van de waddeneilanden Terschelling, Vlieland of Ameland bezoeken. Er zijn vele bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

Voor de kinderen zijn er schommels en bootje verder is er een zandbak een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen (voorjaar lammetjes) en een geit.
In de schuur is een tafeltennistafel en een dartbord, dus vergeet uw pijlen niet voor een gezellige wedstrijd, ook is er de mogelijkheid om met een polsstok te fierljeppen.

De mini-camping is geopend van 1 april tot 1 oktober, indien het weer het toelaat.

Wilt u reserveren of heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op, in overleg is veel mogelijk. Misschien is een speciaal arrangement iets voor u.

 

Jaarplaats of Campingplaats

U kunt ook uw eigen stacaravan of chalet bij ons plaatsen. U krijgt de beschikking over een ruime plaats met uitzicht naar Pingjum of Zurich over de weidse velden. De stacaravan of chalet wordt aangesloten op gas, water, elektra en riolering.

U kunt ook met uw eigen caravan een seizoensplaats bij ons huren vanaf 1 april tot 1 oktober.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met minicamping groepsaccommodatie Hilarides.

Chalet plaatsen

Het is mogelijk uw eigen chalet,stacarvan te plaatsen op onze camping. Het chalet parkje is ruim opgezet en alle nodige voorzieningen, zoals riolering, gas, water en elektra zijn aanwezig. De totaal oppervlakte van de chalets mogen 50 vierkante meter zijn, plus een schuurtje van 10 vierkante meter. Voor verdere informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.