Camping

Op onze mini-camping kunt u heerlijk genieten van rust en ruimte, uitzicht over de weilanden met grazende koeien en schapen. U vindt bij ons ruime, beschutte plaatsen met elektra (16 ampère). Uw auto mag u naast uw caravan parkeren. We beschikken over een toiletgebouw met twee douches en twee toiletten, een stortplaats voor chemische toilet, een aanrecht met koud- en warm water voor afwas en spoelen van groente e.d. Tevens is er een slechtweer accommodatie. Een wasmachine is aanwezig. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd (vooraf melden).

Recreatieboerderij Hilarides, is gelegen aan de Halsbân wandelroute en fiets-knop-punt route 53 of ANWB 4 wat een uitstekende uitvalbasis is voor een fietsroute, 6 km vanaf startplaats Bolsward voor de Elfstedentocht (Pinksterweekend). Of een uitje naar de vele kleine historische dorpjes, o.a. Makkum, Harlingen, Bolsward, Franeker en Workum. Ook kunt u met de veerboot één van de waddeneilanden Terschelling, Vlieland of Ameland bezoeken. In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden en attracties.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak, een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen, met in het voorjaar lammetjes.  In de schuur/deel is een tafeltennistafel en een dartbord, vergeet niet uw pijlen mee te brengen voor een spannende wedstrijd. Ook bestaat de mogelijkheid om met een polsstok  te fierljeppen.

De mini-camping is geopend van 15 april tot 1 oktober, indien het weer het toelaat.

Wilt u reserveren of heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op, in overleg is veel mogelijk.

Jaarplaats (in 2022 niet beschikbaar)

Het is mogelijk om uw eigen chalet, stacaravan te plaatsen op onze camping. Het chalet parkje is ruim opgezet. U krijgt de beschikking over een ruime plaats met uitzicht naar Pingjum of Zurich of over de weidse velden. De stacaravan of chalet wordt aangesloten op gas, water, elektra en riolering.  Het totale oppervlakte van een chalet bedraagt maximaal 50 m²  en voor een schuurtje 10 m². 

Seizoenplaats (in 2022 niet beschikbaar)

Of u kunt met uw eigen caravan een seizoenplaats huren vanaf 15 april tot 1 oktober (als het weer het toelaat).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met minicamping groepsaccommodatie Hilarides.