Camping

Op onze mini-camping kunt u heerlijk genieten van rust en ruimte, uitzicht over de weilanden met grazende koeien en schapen. U vindt bij ons ruime, beschutte plaatsen met elektra (16 ampère). De auto mag u naast uw caravan parkeren.

We beschikken over een toiletgebouw met twee douches en twee toiletten, een stortplaats voor chemische toilet, een aanrecht met koud- en warm water. Er is een slechtweer accommodatie. Er is een wasmachine. Honden zijn welkom op de camping. Graag vooraf aanmelden. Aanlijnen van uw hond is verplicht.

Recreatieboerderij Hilarides, is gelegen aan de Halsbân wandelroute en fiets-knop-punt route 53 of ANWB 4. Dit is een uitstekende uitvalbasis is voor een fietsroute. Op 6 km afstand van startplaats Bolsward voor de Elfstedentocht (Pinksterweekend). In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden en attracties in de historische dorpen Makkum en Workum en de Friese Elfssteden Harlingen, Bolsward en Franeker. Zie pagina Omgeving.

Wilt u de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland bezoeken. De afstand naar Harlingen is 12 km. Zie de website van Rederij Doeksen. Of op een (zomerse) dag naar het strand van Makkum of het zwembad Mounewetter in Witmarsum.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak, een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen, met in het voorjaar lammetjes.  In de schuur/deel is een tafeltennistafel en een dartbord. Vergeet niet uw pijlen mee te brengen voor een spannende wedstrijd. Ook bestaat de mogelijkheid om met een polsstok  te fierljeppen.

De mini-camping is geopend van 1 mei 2024 tot 1 oktober 2024 Camping Hilarides | ANWB Camping (als het weer het toelaat). Wilt u reserveren of heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via het informatieformulier of telefonisch op 06-17422522. Tijdens Hemelvaart en Pinkster geldt een minimum van 2 nachten.

Chalet jaarplaats is geopend van 1 april 2024 tot 31 oktober 2024

Het is mogelijk om uw eigen chalet/stacaravan te plaatsen op onze camping. Het chalet parkje is ruim opgezet. U krijgt de beschikking over een ruime plaats met uitzicht naar Pingjum of Zurich of over de weidse velden. De stacaravan of chalet wordt aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Het totale oppervlakte van een chalet bedraagt maximaal 50 m²  en maximaal één schuurtje van 10 m².

Geopend van 1 april 2024 tot 31 oktober 2024. U kunt uw chalet gebruiken tijdens de reguliere vakantieperioden van 1 april 2024 tot 1 november 2024 en met kerst/oud en nieuw 2024. En op basis van uw verzoek voor andere perioden. Vanaf 1 november 2024 is het terrein afgesloten en kunt u niet recreëren in uw chalet. 

Seizoenplaats  camping

U kunt met uw eigen caravan een seizoenplaats huren vanaf 1 mei 2024 tot 1 oktober 2024. Wilt u reserveren of heeft u  vragen? Wij zijn bereikbaar via het informatieformulier of telefonisch op 06-17 422 522.