Camping

Op onze mini-camping kunt u heerlijk genieten van rust en ruimte, uitzicht over de weilanden met grazende koeien en schapen. U vindt bij ons ruime, beschutte plaatsen met elektra (16 ampère). De auto mag u naast uw caravan parkeren.

We beschikken over een toiletgebouw met twee douches en twee toiletten, een stortplaats voor chemische toilet, een aanrecht met koud- en warm water. Er is een slechtweer accommodatie. Een wasmachine is aanwezig. Honden zijn welkom, graag vooraf aanmelden. Aanlijnen van uw hond is verplicht.

Recreatieboerderij Hilarides, is gelegen aan de Halsbân wandelroute en fiets-knop-punt route 53 of ANWB 4. Dit is een uitstekende uitvalbasis is voor een fietsroute. We zitten 6 km vanaf startplaats Bolsward voor de Elfstedentocht (Pinksterweekend).  In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden en attracties in de historische dorpen Makkum en Workum en de Friese elfssteden Harlingen, Bolsward en Franeker. Zie pagina Omgeving.

Wilt u de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland bezoeken. De afstand naar Harlingen is 12 km. Voor de tarieven zie de website van Rederij Doeksen. Of op een (zomerse) dag naar het strand van Makkum of het zwembad Mounewetter in Witmarsum.

Voor de kinderen is er een schommel, een zandbak, een glijbaan en een speelveld om bijv. te vliegeren. Er zijn schapen, met in het voorjaar lammetjes.  In de schuur/deel is een tafeltennistafel en een dartbord. Vergeet niet uw pijlen mee te brengen voor een spannende wedstrijd. Ook bestaat de mogelijkheid om met een polsstok  te fierljeppen.

De mini-camping is geopend van 24 april tot 1 oktober 2023. Als het weer het toelaat.

Wilt u reserveren of heeft u vragen, wij zijn bereikbaar via het informatieformulier of telefonisch op 06-17 422 522.

Jaarplaats (momenteel niet beschikbaar)

Het is mogelijk om uw eigen chalet/stacaravan te plaatsen op onze camping. Het chalet parkje is ruim opgezet. U krijgt de beschikking over een ruime plaats met uitzicht naar Pingjum of Zurich of over de weidse velden. De stacaravan of chalet wordt aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Het totale oppervlakte van een chalet bedraagt maximaal 50 m²  en één schuurtje van 10 m². 

Seizoenplaats 

U kunt met uw eigen caravan een seizoenplaats huren vanaf 7 april tot 1 oktober 2023 (als het weer het toelaat).

Wilt u reserveren of heeft u vragen, wij zijn bereikbaar via het informatieformulier of telefonisch op 06-17 422 522.